1 Iunie cu Trupa PAM PAM și prietenii

1 Iunie cu Trupa PAM PAM și prietenii

sâmbătă, 01 iunie 2019, 11:15


De ziua Copilului, echipa Berăriei H vă așteaptă în Orașul cu Chef de Joacă pentru a sărbători 1 iunie cu Trupa Pam Pam și prietenii! Pregătim un maraton de surprize, spectacole și distracție.


De ziua Copilului, echipa Berăriei H vă așteaptă în Orașul cu Chef de Joacă pentru a sărbători 1 iunie cu Trupa Pam Pam și prietenii! Pregătim un maraton de surprize, spectacole și distracție, cu diverse activități pentru copii care le vor face ziua cu adevărat specială. :)

Iar pe lângă spectacolele și atelierele pe care le-am pregătit, tot weekend-ul va fi marcat de Festivalul Dulce 2019, unde vom avea cele mai delicioase prăjituri și dulcegării pentru toți copiii mari și mici. Bineînțeles, nu vor lipsi nici mașinile de vată de zahăr sau de popcorn, care ne vor face pe toți să simțim cu adevărat gustul copilăriei. 

Evenimentul se va desfășura în interior.

Prețul unui bilet este de 10 RON (acces general).

Acces: ora 11:15 // Show: ora 12:30

IMPORTANT:

✔ Atât adulții, cât și copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet .

Vă așteptăm la un eveniment memorabil, cu cea mai simpatică sesiune de poze. V-am pregătit personaje de poveste, momente de dans, dar și un show de talente.

PROGRAM:
[11:15-12:30]
- Open Doors (Acces)

[12:30-13:00] - Facem încălzirea în pași de dans. Coregrafii îi învață pe cei mici coregrafii ale melodiilor preferate, cum ar fi " Ram zam zam", "Gummy bear".

[13:00-14:00] - Trupa de teatru muzical PAM PAM prezintă "Aventuri în jurul lumii", spectacol cu personajele PIA, KITO, VIO, bine cunoscute de către copii. Decorul este unul de poveste.

[14:00-15:00] - Show de talente: MC-ul alege cei mai talentați copii și îi supune unor teste de dans contemporan și street dance.

ATELIERE DE CREAȚIE:

SLIME - copiii se vor distra de minune modelând SLIME-ul și folosindu-și imaginația pentru a crea cele mai neobișnuite forme. 

PLASTILINĂ, PLANȘE DE COLORAT & CREAȚIE BRĂȚĂRI - zona în care copiii vor învăța lucruri practice într-un mod amuzant. Vor avea foi de colorat, creioane multicolore, seturi de plastilină și alte accesorii pentru a-și da frâu liber imaginației.
PICTURĂ ÎN ULEI - fiecare copil va avea ocazia să-și exploreze talentul de "mic pictor" în devenire și va păstra planșa ca amintire. 

FACE PAINTING - nu vor lipsi nici amuzantele "picturi pe față" care vor anima întreaga atmosferă. 

Biletele pot fi cumpărate:
- de la intrare in ziua evenimentului
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS

Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…