[ANULAT] The Dire Straits Legacy în concert la București

[ANULAT] The Dire Straits Legacy în concert la București

sâmbătă, 01 decembrie 2018, 18:00

Sâmbătă // 1 decembrie //The Dire Straits Legacy @ Berăria H


MEMBRII ORIGINALI : ALAN CLARK, PHIL PALMER, DANNY CUMMINGS SI MEL COLLINS SE REUNESC LA BERARIA H PE 1 DECEMBRIE.


Acces: 18:00 // Show: 19:00

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!  : 

Biletele pot fi achiziționate:
- ONLINE pe Eventim.ro 
- FIZIC din magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti 

CATEGORIA VIP - SOLD OUT - 380 ron
CATEGORIA 1 - 240 ron
CATEGORIA 2 - 200 ron
CATEGORIA 3 - 180 ron
CATEGORIA 4 - 150 ron

Harta categoriilor AICI

Hiturile “Sultans of Swing”, “Money for nothing”, “Romeo and Juliet” si multe altele vor rasuna in seara 15 octombrie. Au trecut mai bine de 25 de ani de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace. Dupa turneul – On every street tour – ce s-a desfasurat in anii 91-92, compozitorul incontestabil, Mark Knopfler a declarat incheiat capitolul Dire Strais si a pornit o cariera solo

Fostii membri au continuat sa cante cu cei mai mari muzicieni din toate timpurile – ii amintim aici pe Eric Clapton, The Who, Sting, Rolling Stones, King Crimson, Paul Mc Cartney, Tina Turner, David Sylvian si multi altii. Insa legatura cu muzica Dire Straits era in continuare foarte puternica. Totodata,nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall.

Astăzi, The Straits cu Alan Clark si Phil Palmer, carora li se alatura celebrul baterist Steve Ferrone, Danny Cummings, Mel Collins si Trevor Horn, a devenit “The Dire Straits Legacy”, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.

Show-ul “The Dire Straits Legacy” este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro  

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…