Adrian Minune & Band | The Gadjo Dilo Show | invitată: Rona Hartner

Adrian Minune & Band | The Gadjo Dilo Show | invitată: Rona Hartner

sâmbătă, 14 ianuarie 2023, 20:00

Sâmbătă, 14 ianuarie, te așteptăm la un concert unic cu Adrian Minune & Rona Hartner care aduc pe scenă un super show: Gadjo Dilo!
Strigăm tare #TuttiFrutti pentru că e #ChefDeChef la Berăria H!


Update: Adrian Minune alături de trupa sa vin la Berăria H și pe 23 decembrie 2022. Detalii aici.

Sâmbătă, 14 ianuarie, în prima parte a show-ului, Adrian Minune alături de invitata sa specială, Rona Hartner, aduc pe scenă un film emblematic: Gadjo Dilo. O interpretare muzicală a celebrului film francez Gadjo Dilo (Străinul nebun) în care cei doi artiști au jucat în 1997.
Adrian Minune a jucat propriul rol în cadrul filmului Gadjo Dilo și vine pe scena Berăriei H, alături de Rona Hartner pentru a reinterpreta piesele din film într-un show unic.
Rona Harner a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno pentru interpretarea rolului principal în film francez The Gadjo Dilo filmat în România.
Filmul a primit un premiu Cesar pentru cea mai bună muzică așa că nu ai cum să ratezi un asemena concert!

În a doua parte a show-ului, Adrian Minune alături de taraful său ne ridică de pe scaune cu celebrele melodii "Chef de Chef", "Jumătate tu, Jumătate eu", "Așa sunt zilele mele" + multe altele. 
Nu rata ocazia de a te bucura de un concert inedit, plin de strălucire și muzică lăutărească adevărată interpretată de cei doi artiști cu nume și voci sonore ale showbizului românesc.
Strigăm tare #TuttiFrutti pentru că e #ChefDeChef la Berăria H!

🎫 Biletele se pun în vânzare în curând. Dar vezi că Adrian Minune alături de trupa sa vin la Berăria H și pe 23 decembrie 2022. Detalii aici.


 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…